Αναστασιάδης: Πιστεύω ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:59
UPD:22:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει από τη Φλωρεντία με θετικό αποτέλεσμα.

«Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο, δεν έχει ξαναγίνει. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αύριο θα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» είπε ο Αναστασιάδης. 

Ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε αν σκέφτεται περισσότερο τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. «Πρέπει να κερδίσουμε αύριο, στο παιχνίδι που έχουμε αύριο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά, αυτό είναι το σκεπτικό μου» απάντησε.

Όσο για το εάν περίμενε να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε αυτήν τη χρονική περίοδο της σεζόν; «Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Θα μπορούσαν κάποιοι να έχουν βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και τον εαυτό τους. Εμείς κάθε μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο» δήλωσε.

Κληθείς να απαντήσει για το αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ, ο Αναστασιάδης είπε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να νικήσουμε και να περάσουμε».

Όπως ήταν φυσικό, ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. «Περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε» απάντησε.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ήταν στο πάνελ εκ μέρους των παικτών, τόνισε πως «σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να προσέξεις τα λάθη. Σε παιχνίδι πρωταθλήματος κάνεις πέντε λάθη και κερδίζεις. Σε αυτό το επίπεδο κάνεις ένα και το πληρώνεις. Στο πρώτο ματς με την Φιορεντίνα χάσαμε επειδή είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνουν αύριο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν νιώθουν κουρασμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο διεθνής επιθετικός απάντησε: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε πολλά παιχνίδια. Η κούραση υπάρχει, αλλά μετά το ματς. Ενδιάμεσα ξεκουραζόμαστε. Ποιος δε θα ήθελε να παίζει Τετάρτη - Κυριακή; Είναι κίνητρο για όλα τα παιδιά στην ομάδα να διεκδικήσουν θέση και να παίξουν, όταν υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις