Αναστασίου: Δεν ξεχωρίζουμε στόχους, μπορούμε τη νίκη αύριο

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 17:01
UPD:17:58
EUROKINISSI

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε επίσης οι ευρωπαϊκές επιτυχίες «είναι σημαντικές και για το πρεστίζ του Παναθηναϊκού και για τα παιδιά, γιατί σε ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο».

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει την Αϊντχόφεν, αρκεί να εμφανιστεί αποφασιστικός και να έχει υπομονή στο παιχνίδι του, δήλωσε ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Ολλανδούς.

«Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι χρειάζεται υπομονή, ωριμότητα και σωστή διαχείριση. Παίζουμε με μία ομάδα αρκετά καλή, που ξέρει να παίζει σωστό ποδόσφαιρο κι όταν βρίσκει χώρους είναι πολύ επικίνδυνη. Στην έδρα μας πετυχαίνουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση κι από εκεί και πέρα θα δούμε» δήλωσε ο Αναστασίου.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πάντα σκέφτομαι τη νίκη. Στην Ολλανδία δείξαμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο γήπεδο. Κάποιες στιγμές η Αϊντχόφεν φαινόταν πιο γρήγορη, κάποιες άλλες δείχναμε πως εμείς έχουμε περισσότερο αποφασιστικότητα και ήμασταν περισσότερο ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε» πρόσθεσε.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε επίσης οι ευρωπαϊκές επιτυχίες «είναι σημαντικές και για το πρεστίζ του Παναθηναϊκού και για τα παιδιά, γιατί σε ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο», ενώ για τη διαφορά του αυριανού αγώνα συγκριτικά με εκείνον της Ολλανδία επισήμανε ότι «η Αϊντχόφεν παίζει διαφορετικά εκτός έδρας, δίνει χώρο στους αντιπάλους και χτυπά στις αντεπιθέσεις».

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε αν θα παίξουν οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μάρκους Μπεργκ, αλλά δεν απάντησε. «Δεν μου αρέσει να λέω ποιοι θα παίξουν. Το σημαντικό είναι ότι ο Μπεργκ επανήλθε. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και θα δείτε στο γήπεδο ποιοι θα αγωνιστούν. Έχω 23 παίκτες και είναι όλοι διαθέσιμοι».

Όσο για το αν θεωρεί πιο σημαντικό τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή; «Αυτή η ομάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχωρίζει στόχους. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά σε κάθε διοργάνωση. Για μένα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι της Πέμπτης και αμέσως μετά θα είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ» απάντησε.

Τ

EUROKINISSI

Ο Σουηδός επιθετικός ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και απάντησε θετικά.

ους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μπεργκ, ο οποίος υπογράμμισε ότι «σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Η Αϊντχόφεν είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε».

Ο Σουηδός επιθετικός ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και απάντησε θετικά: «Ναι, και γι΄ αυτό είμαι εδώ. Νιώθω καλά αλλά πρέπει να πηγαίνω βήμα-βήμα και όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις