Βεργέτης: Ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία μας

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:24
UPD:21:25
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η αυριανή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ είναι ο σημαντικότερη στη διαδρομή της αρκαδικής ομάδας μέχρι σήμερα, κατά δήλωση του προπονητή της, Στάικου Βεργέτη.

Ο σύλλογος της Πελοποννήσου αντιμετωπίζει τους «πετεινούς» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ και θα προσπαθήσει για μια νέα υπέρβαση απέναντι στην καλύτερη ομάδα που πέρασε ως τώρα από την Τρίπολη, όπως είπε ο Βεργέτης. 

«Το παιχνίδι στην Αγγλία μάς έδωσε ένα μάθημα, το οποίο οφείλουμε να διαχειριστούμε και να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε αναλύσει τα σημεία του αγώνα στο Λονδίνο και ελπίζουμε ότι η ομάδα θα μπορέσει να μικρύνει την ψαλίδα από αυτόν το μεγάλο αντίπαλο» τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλη ευθύνη, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που προέρχεται από ένα πρωτάθλημα πιο γρήγορο από το δικό μας. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε σωστά και να απειλήσουμε στην επίθεση. Είναι το σπουδαιότερο ματς της ιστορίας μας, γιατί η Τότεναμ είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει στην Τρίπολη» συνέχισε ο Βεργέτης.

«Ο Αστέρας είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει κάνει άλματα. Ένα μεγάλο βήμα για εμάς είναι και το παιχνίδι με την Τότεναμ. Νιώθω συγκίνηση που αποτελώ κι εγώ συντελεστή της ανοδικής πορείας του Αστέρα αλλά και μια ηθική ικανοποίηση που μου ανατέθηκε η θέση του πρώτου προπονητή και με εμένα σε αυτό το πόστο η ομάδα συνεχίζει να σκαρφαλώνει» πρόσθεσε.

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέστη ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος δεν διαφοροποιήθηκε από τον προπονητή του. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο» είπε.

«Η Τότεναμ είναι πολύ σπουδαίος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Πράγματι αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός στην ιστορία του συλλόγου και η ψυχή και το πάθος θα είναι σημαντικά στοιχεία γι΄ αυτό το παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις