Κοκού: Από εμάς εξαρτάται το θετικό αποτέλεσμα

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 20:59
UPD:21:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Φιλίπ Κοκού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό αγώνα.

A- A A+

Πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Φιλίπ Κοκού, ο οποίος έκανε αναδρομή στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Αθήνα, πριν από δέκα χρόνια.

«Θυμάμαι τα πράγματα όπως ήταν πριν δέκα χρόνια, όταν είχα έρθει τότε στην Αθήνα. Έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να νικήσει, αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» σχολίασε ο Κοκού, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον Μάρκους Μπεργκ. «Φυσικά και είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι μόνος του, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν ποιότητα» απάντησε.

Ο Ολλανδός τεχνικός επισήμανε επίσης ότι «υπάρχει μια ανοδική πορεία στις εμφανίσεις μας και αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα μακριά από την έδρα μας», ενώ για τις διαφορές συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα είπε πως «είναι μικρές, ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως εμείς είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Ο Κοκού αρνήθηκε να μιλήσει για το πλάνο προσέγγισης του αγώνα («δεν θέλω να αναφερθώ στην τακτική, αλλά και σε ονόματα»), ενώ για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα προτρέψει τους παίκτες του «να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να ζήσουν την εμπειρία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις