Αναστασίου: Από την Τετάρτη είχαμε πάρει το μήνυμα

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 23:27
UPD:23:59
ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Μια δήλωση ήταν όλη κι όλη η... συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσήλθε, είπε αυτό που ήθελε και αποχώρησε, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος γι΄ αυτούς και την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε πάρει το μήνυμα από την Τετάρτη πως πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός απόψε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ο Έλληνας προπονητής, προφανώς ειρωνικά στην τελευταία αποστροφή του λόγου του.

Κατά την αποχώρησή του ο Αναστασίου ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της αποβολής του από τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο οποίος τον έστειλε στα αποδυτήρια μετά το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος του Στιλ. «Ρωτήστε τον διαιτητή» ήταν η απάντησή του. 

Να σημειωθεί πάντως ότι το φύλλο αγώνα είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού εκτός των όσων αναφέρει ο διαιτητής για την αποβολή του Αναστασίου στο 78ο λεπτό τού καταλογίζει λεκτική επίθεση καθώς όπως αναγράφεται κατά την αποχώρησή του φώναξε «είστε αλήτες». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις