Αθλητικά
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 23:27

Αναστασίου: Από την Τετάρτη είχαμε πάρει το μήνυμα

Μια δήλωση ήταν όλη κι όλη η... συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσήλθε, είπε αυτό που ήθελε και αποχώρησε, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

 

Μια δήλωση ήταν όλη κι όλη η... συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσήλθε, είπε αυτό που ήθελε και αποχώρησε, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Θέλω μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος γι΄ αυτούς και την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε πάρει το μήνυμα από την Τετάρτη πως πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός απόψε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νίκη. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ο Έλληνας προπονητής, προφανώς ειρωνικά στην τελευταία αποστροφή του λόγου του.

Κατά την αποχώρησή του ο Αναστασίου ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της αποβολής του από τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο οποίος τον έστειλε στα αποδυτήρια μετά το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος του Στιλ. «Ρωτήστε τον διαιτητή» ήταν η απάντησή του. 

Να σημειωθεί πάντως ότι το φύλλο αγώνα είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού εκτός των όσων αναφέρει ο διαιτητής για την αποβολή του Αναστασίου στο 78ο λεπτό τού καταλογίζει λεκτική επίθεση καθώς όπως αναγράφεται κατά την αποχώρησή του φώναξε «είστε αλήτες».