«Απόδραση» με νίκη (2-1) για Πλατανιά στην Κέρκυρα

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 19:18
UPD:19:42
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που άλωσε πρώτη το «κάστρο» της Κέρκυρας στη φετινή Σούπερ Λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η ομάδα των Χανίων επικράτησε των «Φαιάκων» με 2-1 πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έδειξε από την αρχή ότι είχε άγριες... διαθέσεις, φτάνοντας στο 0-1 ύστερα από 16 λεπτά αγώνα με πέναλτι του Ναζλίδη, που καταλόγισε ο διαιτητής Λιαχούδης ύστερα από χέρι του Μπεν Σαμπάτ.

Η Κέρκυρα, πάντως, δεν άργησε να φτάσει στην ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 25ο λεπτό με το εν κινήσει πλασέ του Μαρκόβσκι, ενώ θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, όταν ένα πολύ καλό σουτ του Ομπράντοβιτς έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 47΄, όταν ο Χαβίτο σούταρε, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά ο Μπανανά την έβγαλε με το κεφάλι λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Οι παίκτες του Γρηγορίου δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και το πλήρωσαν δεχόμενοι το γκολ της ήττας στο 58΄, με το σουτ του Αγκιλέρα που βρήκε και στο σώμα του Βενέτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις