Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό, 3-1 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 19:13
UPD:19:33
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε στο Αγρίνιο του Πανθρακικού με 3-1 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν προϊδέαζε για το τι θα επακολουθήσει, όμως έστω και χωρίς φάσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στο πρώτο γκολ όταν στο 13ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ ο Μορένο σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Οι Θράκες προσπάθησαν να ανασυνταχθούν αλλά στάθηκαν άτυχοι στο 34΄ φτάνοντας μια «ανάσα» από την ισοφάριση, όταν η κεφαλιά του Ιγκόρ χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ράφαελ.

Η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε πάντως να υπερέχει και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κάσες ύστερα από σέντρα του Μπαϊκαρά.

Το 1-1 αποδείχθηκε ωστόσο πρόσκαιρο, αφού στο 74΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλείου από τον Φερνάντες και ο Μορένο και πάλι ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 2-1. 

Ένα σουτ του Κάπελ στο 78΄ σταμάτησε στο δοκάρι του Πανθρακικού, αλλά ο εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι Μορένο ήταν εκείνος που μετά τον πρόλογο έγραψε και τον επίλογο της αναμέτρησης, με το τρίτο προσωπικό τέρμα του στο 86ο λεπτό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις