Παραιτήθηκε ο Γκατούζο από τον ΟΦΗ

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 18:35
UPD:18:39
ICON PRESS/Lazaros Koukorikos

«Αυτό που θα πω είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος, η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο», ξεκίνησε τη δήλωσή του ο Ιταλός τεχνικός.

A- A A+

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, μετά τη λήξη του αγώνα της ηρακλειώτικης ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο οι Κρήτες ηττήθηκαν με 3-2, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αλλά και για ποδοσφαιριστές. 

«Αυτό που θα πω είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος, η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο» ξεκίνησε τη δήλωσή του ο Ιταλός τεχνικός.

«Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό έχει αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα» συνέχισε ο Γκατούζο.

«Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου κι εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομά μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε η απόφασή μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου. Θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις