Μίτσελ: Να κοιτάξει και τον Ρομπέρτο ο Ντελ Μπόσκε

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 01:30
UPD:09:28
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Μίτσελ αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ρομπέρτο, καλώντας τον εκλέκτορα της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, να προσέξει την περίπτωσή του.

A- A A+

Σε... τρελά κέφια εμφανίστηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, αφού η νίκη επί της Γιουβέντους ανοίγει διάπλατα στην ομάδα του το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για τη συμπεριφορά των παικτών μας. Σήμερα επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας για περισσότερο από μία ώρα. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δύο κοινά πράγματα μεταξύ τους. Το ομαδικό παιχνίδι και τον τερματοφύλακα» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ισπανός τεχνικός.

«Απόψε κάναμε πολλά πράγματα καλά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι ότι ''διαβάσαμε'' καλά τον αντίπαλο και οι παίκτες μας στήθηκαν έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτό που λέω συνεχώς είναι ότι όποτε παίζουμε σαν ομάδα είμαστε πιο αξιόπιστοι» συμπλήρωσε. 

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε στη συνέχεια αν θα πίστευε πως στο τέλος του πρώτου γύρου θα είχε έξι βαθμούς χωρίς να κερδίσει η ομάδα του στη Σουηδία. «Ναι, θα το πίστευα. Ό,τι θέλω πιστεύω όμως, είμαι λίγο... τρελός» απάντησε. «Η αλήθεια είναι ότι αν μου έλεγαν πως θα έχουμε κερδίσει έξι βαθμούς θα ήταν μία τολμηρή σκέψη». 

Στη συνέχεια ο Ίβηρας προπονητής αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ρομπέρτο, καλώντας τον εκλέκτορα της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, να προσέξει την περίπτωσή του.

«Ο Ρομπέρτο ήταν εκπληκτικός. Οποιοδήποτε επίθετο για να χαρακτηριστεί η απόδοσή του θα ήταν λίγο. Δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Είπα στην ισπανική τηλεόραση να τον συμπεριλάβει ο προπονητής της Εθνικής στην αποστολή για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζω ο Ντελ Μπόσκε να με ακούσει» είπε.

Για την περίπτωση του Μποτία, που είχε δεχθεί πολύ σκληρή κριτική εξαιτίας της εμφάνισής του στον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Μίτσελ παρατήρησε ότι «για έναν αμυντικό είναι πολύ πιο εύκολο να παίξει με μία ομάδα ενωμένη όπως σήμερα, παρά με μία ομάδα που δεν παίζει σαν σύνολο».

Στο τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αν θα πράξει όπως μετά το περυσινό νικηφόρο (2-0) παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν χρησιμοποίησε στο ντέρμπι που ακολουθούσε με τον Παναθηναϊκό την ίδια ενδεκάδα, ως δώρο για την εμφάνιση εναντίον των Άγγλων.

«Δεν θα βάλω την ίδια σύνθεση (...) Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά, χάσαμε ένα πέναλτι και μετά σε δύο αντεπιθέσεις εκείνοι έπαιξαν καλύτερα απ΄ ό,τι εμείς. Δεν ήμασταν και τόσο κακοί. Δέχομαι το λάθος στη σύνθεση της ομάδας, θα την αλλάξω, μην ανησυχείτε. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες που έπαιξαν με τη Μάντσεστερ, δεν θα παίξουν τώρα στο ντέρμπι» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις