Ρομπέρτο: Είμαι ευτυχισμένος, ήταν μεγάλη βραδιά

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 00:49
UPD:01:21
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ρομπέρτο, με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθιους τους «ερυθρόλευκους» όταν η Γιουβέντους σφυροκοπούσε την εστία του.

A- A A+

Κορυφαίος της αναμέτρησης, μακράν του δεύτερου, ήταν για άλλη μία φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρομπέρτο, που με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθιους τους «ερυθρόλευκους» όταν η Γιουβέντους σφυροκοπούσε την εστία του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όλοι έκαναν μεγάλο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε. Ήταν μια από τις μεγάλες βραδιές, που όταν συνοδεύονται από νίκες είναι σημαντικές. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου» δήλωσε ο Ισπανός στη Δημόσια τηλεόραση, ενώ αξίζει να υπενθυμιστεί ότι μερικές ημέρες πριν τον αγώνα ο Ρομπέρτο είχε προβλέψει σκορ και σκόρερ, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα!

Ο Νταβίντ Φουστέρ, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Μια μεγάλη νίκη, μια σπουδαία βραδιά... Τώρα πρέπει κοιτάξουμε τη συνέχεια, αλλά και να το ευχαριστηθούμε γιατί πετύχαμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Σε 15 ημέρες έχουμε στο Τορίνο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και με ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί στην επόμενη φάση των ομίλων».

Ο Αλμπέρτο Μποτία, που κατακρίθηκε για την απόδοσή του εναντίον του Εργοτέλη αλλά εναντίον της Γιουβέντους ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, είπε: «Είχαμε καλή απόδοση, πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε. Είναι σίγουρο πως στο Τορίνο θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μια μάχη στην οποία θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Προσωπικά προσπαθώ πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσφέρω ακόμη περισσότερα».

Ο Αρτούρ Μασουακού, που «όργωσε» την αριστερή πλευρά στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Πιέσαμε, τρέξαμε, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε μια νίκη που είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη συνέχεια. Στο Τορίνο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να βγάλουμε τον ίδιο χαρακτήρα κι εκεί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και στην Ιταλία».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις