Β. Μαρινάκης: Να νικήσουμε και την Κυριακή

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 00:32
UPD:00:36
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον σημερινό αγώνα.

A- A A+

Σε πελάγη... ευτυχίας έπλεε μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, την Κυριακή.

«Επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε τη Γιουβέντους, αλλά για εμένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να εμφανιστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να αποδείξουμε το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι 14 παίκτες που έπαιξαν απόψε. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις κατά καιρούς και δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε πως συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό» πρόσθεσε.

«Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη αλλά θα δουλέψουμε για να είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε με κατεβασμένο κεφάλι. Γράφουμε ιστορία, οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις επιτυχίες, πιστεύουν στους εαυτούς τους κι αυτό φαίνεται. Γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν ξανά συγκλονιστικός». Για άλλη μια φορά, σκέφτομαι την Κυριακή» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις