Αλέγκρι: Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 01:14
UPD:09:31
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού η ήττα της ομάδας του βάζει την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε «μπελάδες» όσον αφορά το μέλλον της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο, κάναμε τεχνικά λάθη. Ο Ολυμπιακός πίεζε καλά κι έφευγε στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Είμαι αρκετά λυπημένος αλλά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για να καλύψουμε την ήττα» δήλωσε.

«Στο πρώτο όλη η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και πρώτος εγώ. Στο δεύτερο όμως ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Ο Πίρλο πίστευα ότι θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά η πίεση του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο» συνέχισε ο Αλέγκρι.

Όταν ρωτήθηκε αν έκανε λάθη στον καταρτισμό της ενδεκάδας απάντησε αρνητικά: «Δεν έκανα λάθος για την ενδεκάδα και την ομάδα που παρέταξα, όμως το Σάββατο ίσως να ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για το σημερινό αποτέλεσμα».

Όπως είπε στη συνέχεια «δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό, έγινε όμως αυτό που περίμενα: ο Ολυμπιακός να παίξει αμυντικά και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Πρέπει όμως να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο. Δεν θα πέσει το ηθικό της ομάδας, αντίθετα θα βρει το κίνητρο για να συνεχίσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις