Σούπερ Λίγκα: Ισοπαλία στο Παγκρήτιο

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:13
UPD:20:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του Εργοτέλη Μανώλης Τζανακάκης (αριστερά) και ο παίκτης του Παναιτωλικού Γιώργος Φωτάκης (δεξιά) διεκδικούν την μπάλα.

A- A A+

Στο 1-1 έμειναν Εργοτέλης και Παναιτωλικός στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έδωσε συνέχεια στα «τρίποντα», μετά το «διπλό» στο Βόλο επί της Νίκης, ενώ οι Αγρινιώτες απέσπασαν την 3η εφετινή τους ισοπαλία σε 5 παιχνίδια. 

Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ματς στα πρώτα 20 λεπτά, χωρίς να χάσει, όμως, τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 3΄ ο Ράφαελ μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Μεγί, ενώ στο 20΄ και 22΄ τα σουτ του Βλαχοδήμου πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βραζιλιάνου γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Κι ενώ στο 24΄ ο Νόσκοβιτς από πολύ κοντά αστόχησε με την προβολή που επιχείρησε, στην αντεπίθεση που έγινε η ομάδα του Αγρινίου πήρε το προβάδισμα. Σκόρερ ο Μορένο με τακουνάκι μετά τη σέντρα του Κάπελ, με το σκόρερ του αγώνα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 33΄ να κάνει το 0-2. Προ κενής εστίας, μετά την άστοχη έξοδο του Τσέρνι, έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο τέρμα, αλλά αυτή την φορά ο Τσέρνι ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ που είχε με τον Κάπελ.

Αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα μπήκαν οι Κρήτες στο δεύτερο μέρος και στο 54΄ ο Χαλκιαδάκης δεν κατάφερε από πολύ κοντά να νικήσει το Ράφαελ. Το 1-1, όμως, δεν άργησε να έρθει. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Λυκογιάννης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Παναιτωλικός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Παγκρήτιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις