Σούπερ Λίγκα: Η Βέροια επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:08
UPD:20:10
ICON PRESS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δύο σουτ του Καλτσά, στο 21΄ και 25΄ δε βρήκαν το στόχο, ενώ στο 34΄ από τη συνεργασία, Ντουμίτρου-Κάμπορα, ο τελευταίος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά η έγκαιρη έξοδος του Βελλίδη απεσόβησε τα χειρότερα για τους Γιαννιώτες (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την τέταρτη εφετινή της νίκη, με την οποία ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, πέτυχε στην έδρα της η Βέροια επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Ημαθίας απέδειξε ότι η μέχρι τώρα πορεία της στη Σούπερ Λίγκα δεν είναι τυχαία. Μετά την αποβολή του Ντάσιου πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες το ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και ελπίζουν σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (20:30) για να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο, ο ρυθμός του ήταν γρήγορος, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχό του.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητικός, αλλά πέραν της σέντρας του Τσάβες στο 1ο λεπτό, που μπλόκαρε ο Καντιμοίρης, στο υπόλοιπο διάστημα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βρίσκονταν διαρκώς σε θέση άμυνας.

Δύο σουτ του Καλτσά, στο 21΄ και 25΄ δε βρήκαν το στόχο, ενώ στο 34΄ από τη συνεργασία, Ντουμίτρου-Κάμπορα, ο τελευταίος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά η έγκαιρη έξοδος του Βελλίδη απεσόβησε τα χειρότερα για τους Γιαννιώτες.

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε προς τη μεριά της Βέροιας μετά το 30ο λεπτό και την αποβολή του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δεχθεί την πρώτη 17 λεπτά νωρίτερα). Ο αμυντικός του ΠΑΣ επιδίωξε να ξεγελάσει το διαιτητή με την πτώση του στην περιοχή από μαρκάρισμα του Αμαραντίδη, ωστόσο, όπως φάνηκε και στο τηλεοπτικό ριπλέι δεν υπήρξε παράβαση και σωστά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Ιωαννίνων παρατηρήθηκε με κάρτα για...θέατρο.

Η ανωτερότητα της Βέροιας «καρποφόρησε» στο 54΄. Μετά το μακρινό πλάγιο προς την περιοχή του ΠΑΣ και την κεφαλιά-πάσα του Μπατιόν, ο Κάμπορα άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα» του Βορρά (1-0).

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 56΄, όταν έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους με τον Καλτσά, μετά από ενέργεια του Ντουμίτρου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις