Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από τη Λιβαδειά η Κέρκυρα (3-2)

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:10
UPD:20:12
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με το...καλημέρα στο παιχνίδι η Κέρκυρα «πάγωσε» τους Βοιωτούς. Μόλις στο 5ο λεπτό, από πάσα του Ζορμπά, ο Χαβίτο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ και να βάλει μπροστά τους «Φαίακες».

A- A A+

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού πέτυχε η Κέρκυρα με 3-2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου στο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζεται. Οι «Φαίακες», που από το 78ο λεπτό έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρκόβσκι, πέτυχαν την 2η σερί νίκη τους, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χαβίτο που πέτυχε δύο γκολ. Ο Λεβαδειακός έμεινε χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και, πλέον, το μέλλον του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο διαγράφεται εξαιρετικά αβέβαιο.

Με το...καλημέρα στο παιχνίδι η Κέρκυρα «πάγωσε» τους Βοιωτούς. Μόλις στο 5ο λεπτό, από πάσα του Ζορμπά, ο Χαβίτο δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ και να βάλει μπροστά τους «Φαίακες».

Το γκολ «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του ματς και πίεσαν την Κέρκυρα για την ισοφάριση. Στο 13΄ το σουτ του Κονέ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σέτκους, ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με διπλή προσπάθεια μετά από σέντρα του Βούκσεβιτς έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ακολούθησε νέα καλή φάση για τους Βοιωτούς στο 24΄ με το σουτ του Ορτέγκα να περνάει άουτ. Κόντρα ση ροή του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για το δεύτερο γκολ, η Κέρκυρα σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις που έκανε κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Από το σουτ του Κόντου στο 39΄ και την προσωρινή απόκρουση του Πρζιρόφσκι, ο Μαρκόβσκι πήρε το...ριμπάουντ κι από κοντά «έγραψε» του 2-1 για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο 61΄, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χαβίτο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Πρζιρόφσκι κι έκανε το 3-1.

Δεν το έβαλαν κάτω οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη και στο 70΄ ήρθε η μείωση του σκορ και πάλι με τον Κονέ, αυτή την φορά με απευθείας κτύπημα φάουλ (2-3).

Το ματς έγινε πραγματικό «θρίλερ» μετά το 78ο λεπτό, όταν ο Μαρκόβσκι πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια, μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά! Οι παίκτες του Λεβαδειακού πίεσαν ασφυκτικά την εστία του Σέτκους για να φτάσουν,τουλάχιστον, στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι μετά από 5 αγωνιστικές έμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις