ΟΦΗ: Δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 12:46
UPD:12:51
A- A A+

Παράταση της προσωρινής διαταγής έως ότου εκδοθεί η τελική απόφαση για την υπαγωγή της ΠΑΕ ή όχι στο άρθρο 99 πήρε ο ΟΦΗ.

 

Η συζήτηση για το αίτημα της κρητικής εταιρείας έγινε το πρωί της Παρασκευή, ωστόσο, η έκδοση της απόφασης που θα κρίνει εάν θα μειωθεί σημαντικά το χρέος της ΠΑΕ είναι άγνωστο πότε θα ανακοινωθεί.

Το ευχάριστο για το σύλλογο του Ηρακλείου ήταν πως έγινε αποδεκτό το αίτημα για παράταση της προσωρινής διαταγής, κάτι που σημαίνει ότι επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών, ενώ οι διοικούντες τον ΟΦΗ αναμένουν και την ετυμηγορία της ΕΠΟ για την άρση της απόφασης για ανάκληση της άδειας συμμετοχής.

Όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, δε συμπεριέλαβε στην αίτηση υπαγωγής τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για το «κούρεμα» των οφειλών τους. Τον ΟΦΗ, πέραν του κ. Πουλινάκη εκπροσώπησαν οι νομικοί της εταιρείας, Aλέξης Μαυροκουκουλάκης και Βασίλης Κατσίκης, ενώ παρόντες ήταν και, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, καθώς και τα μέλη της, Κώστας Τουγλής και Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο δικηγόρος των Ταυλαρίδη και Γεωργίου, καθώς κι ένας ακόμη νομικός που εκπροσωπούσε άλλους 11πρώην παίκτες της ομάδας, με στόχο να προσβάλουν την απόφαση. Επίσης υπάλληλοι της εκπροσωπήθηκαν μέσω δικηγόρου και έκαναν παρέμβαση υπέρ της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις