«Νοκ άουτ» Σιόβας και Γκαζαριάν στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 12:48
UPD:12:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός μέτρησε δύο απώλειες στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, όχι επειδή το παιχνίδι ήταν σκληρό αλλά λόγω μυικών τραυματισμών των... θυμάτων.

Οι Δημήτρης Σιόβας και Γκεβόρκ Γκαζαριάν τέθηκαν εκτός των πλάνων του Μίτσελ για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους, που είναι ιδιαίτερου βαθμού δυσκολίας καθώς αφορούν στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, με ενδιάμεσο παιχνίδι εκείνο στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε για το Τσάμπιονς λιγκ.

Ο Αρμένιος διεθνής υπέστη θλάση β΄ βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και θα μείνει αναγκαστικά εκτός υποχρεώσεων για περίπου ένα μήνα (3-4 εβδομάδες), ενώ Έλληνας στόπερ υποφέρει από τράβηγμα στον δεξιό μηρό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα μέρες.

Οι δύο παίκτες ακολουθούν ήδη πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Ντοσεβί, ενώ ο Αφελάι συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Διαμαντάκος, που ένιωσε ενόχληση στον έσω πλάγιο του αριστερού γονάτου, ίσως προφυλαχθεί μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις