Ο Ατρόμητος παρουσίασε τον Σα Πίντο

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 23:07
UPD:23:11
atromitosfc.gr

Ο Πορτογάλος δήλωσε ευχαριστημένος που θα συνεργαστεί με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων.

A- A A+

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε απόψε το νέο προπονητή της, τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

Ο Πορτογάλος δήλωσε ευχαριστημένος που θα συνεργαστεί με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, καθώς όπως είπε «... μετά τον ΟΦΗ αναζητούσα μία μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου, με ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους».

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι; «Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο».

Ο 42χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τις διαπιστώσεις του ως προς την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. «Η ψυχολογία των παικτών δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Είναι λίγο λυπημένοι, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω. Ξέρω ότι ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ καλούς παίκτες, τον Παπαδόπουλο και τον Ιγκλέσιας, αλλά υπάρχει ποιότητα από τα άλλα παιδιά» απάντησε.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, αναφέρθηκε στους λόγους που υπαγόρευσαν την επιλογή του. Όπως είπε «είχαμε δει τα περυσινά δείγματα γραφής του. Ελπίζουμε ότι με το πάθος που τον διακρίνει, θα βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις