Θρίαμβος Εργοτέλη στο Βόλο, 4-1 τη Νίκη

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 20:05
UPD:20:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
A- A A+

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα κατά τρόπο εμφατικό κι εκτός έδρας σημείωσε ο Εργοτέλης, που πέρασε σαν σίφουνας από τον Βόλο επικρατώντας της Νίκης με 4-1.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία την προηγούμενη Δευτέρα είχε ηττηθεί στο Παγκρήτιο 3-0 από τον Πλατανιά στο ντεμπούτο του Έλληνα προπονητή, πήρε απόψε τους πρώτους βαθμούς της, αφήνοντας το συγκρότημα της Θεσσαλίας ουραγό και χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Οι Κρήτες κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο τέταρτο επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους, δεν είναι δε τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο διάστημα άνοιξαν το σκορ με τον Μπογκντάνοφ στο 12ο λεπτό, σε ταχύτατη αντεπίθεση με εκφραστή τον Γιουσούφ.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν ιδιαίτερα, κατόρθωσαν όμως να ισοφαρίσουν στο 20ό λεπτό με κεφαλιά του Ίβενς από σέντρα του Μουζακίτη, κι ενώ στο 15΄ ο Βλαχοδήμος είχε χάσει την ευκαιρία για το 0-2 στο τετ α τετ με τον Ταμπάκη.

Στο 24΄ ήταν και πάλι ο Βλαχοδήμος που σούταρε άουτ από καλή θέση, στο 28΄ το σουτ του Τζανακάκη ανάγκασε τον Ταμπάκη σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 30΄ χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια στην αριστερή γωνία του ο Τσέρνι για να αποκρούσει το σουτ του Νικλητσιώτη.

Η αδυναμία της θεσσαλικής ομάδας στο ψηλό παιχνίδι κόστισε στη Νίκη δύο γκολ ελάχιστα μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μισού: στο 46΄ και σε νέα σέντρα του Γιουσούφ ο Νόσκοβιτς σηκώθηκε για το 1-2, ενώ στο 53΄ ήταν η σειρά του Χαλκιαδάκη να νικήσει με το κεφάλι τον Ταμπάκη, σε εκτέλεση κόρνερ.

Οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν σημειώνοντας το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες επιστροφής, είχαν δύο καλές προσπάθειες του Σκούρτη στο 65΄ και το 69΄, αλλά στην πρώτη επενέβη σωτήρια ο Τσέρνι και η δεύτερη κατέληξε μόλις άουτ.

Τελικά στη νίκη έδωσε χροιά θριάμβου ο κορυφαίος του αγώνα, Γιουσούφ, που μετά τις ασίστ στα πρώτα δυο γκολ σημείωσε το τέταρτο πλασάροντας εύστοχα σε νέα αντεπίθεση του Εργοτέλη, απέναντι σε μια ομάδα πλήρως απογοητευμένη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις