Σούπερ Λίγκα: Επικίνδυνη έξοδος του Παναθηναϊκού στα Χανιά

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 09:45
UPD:15:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν πέντε παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα (Καλλονή) και Ευρώπη (Ντιναμό Μόσχας), έχει επικίνδυνη αποστολή, καθώς μετά τη Λέσβο αυτή την Κυριακή επισκέπτεται την Κρήτη και τα Χανιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα (3-0) που κατέγραψε την περασμένη Δευτέρα στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, στοιχείο που σε συνδυασμό με το ότι οι «πράσινοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετρούν ήδη πέντε χαμένους βαθμούς, προοιωνίζεται μια αμφίρροπη συνάντηση.

Δύσκολο απόγευμα αναμένεται να έχει και η αήττητη Καλλονή, που δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο οποίος προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα (ισοπαλία 1-1) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να διαψεύσουν την παροιμία και να αποδείξουν ότι «δύο καρπούζια» (Ελλάδα, Ευρώπη) χωρούν στην ίδια μασχάλη, αν και είναι δύσκολο να μην εμφανιστεί κόπωση από το ταξίδι και το παιχνίδι με τους Τούρκους. Οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις φέρουν τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ασφαλή προγνωστικά και φαβορί δεν υπάρχουν. 

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο η «νεοφώτιστη» Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς ή βαθμό στη Λίγκα. Ομοίως, ο Πανθρακικός θα επιδιώξει να καταγράψει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον -επικίνδυνο, πάντως- Πανιώνιο, ενώ η Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής: 

  • 16:00 Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 
  • 18:15 Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα     
  • 18:15 Πανθρακικός-Πανιώνιος    
  • 18:15 Νίκη Βόλου-Εργοτέλης     
  • 20:30 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός   

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις