Γ. Αναστασίου: Πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου η Ντιναμό, δείξαμε ωριμότητα

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 23:23
UPD:23:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Η ποιότητα της Ντιναμό Μόσχας ήταν καταλυτική για την εξέλιξη του αγώνα, όπως επισήμανε ο προπονητής των «πράσινων» Γιάννης Αναστασίου.

«Παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου κι αυτό φάνηκε. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, γιατί τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ ενώ είχαμε την μπάλα και τη χάσαμε. Μετά από αυτό, το σημαντικό ήταν να μην καταρρεύσουμε» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Δείξαμε ωριμότητα, γιατί θα μπορούσε το σκορ να γίνει 0-3 ή 0-4 και τώρα θα λέγαμε άλλα πράγματα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και σίγουρα μπορεί να χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά είχαμε πολλά κέρδη σε συμπεριφορά και νοοτροπία σε όλο το ματς και όχι στα τελευταία λεπτά, όπως πιθανόν να πουν κάποιοι. Πληρώσαμε την ατομική ποιότητα ορισμένων αντίπαλων ποδοσφαιριστών» κατέληξε ο Αναστασίου.

Ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, σημείωσε ότι «ήμασταν τακτικά έτοιμοι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, αλλά κάποιες στιγμές αδρανήσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει».

Ο Τσερτσέσοφ παραδέχθηκε ότι «μετά το δεύτερο γκολ πέσαμε λίγο και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ανέβει και να παίξει με πάθος, αλλά με την απόδοσή μας στη συνέχεια τους αφαιρέσαμε αυτό το πάθος. Είχαμε απουσίες, αλλά είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μπορεί να μας έλειπε ο βασικός οργανωτής (ο Γάλλος Βαλμπουενά), αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν κάλυψαν τα κενά».

Ο Θανάσης Ντίνας, από την πλευρά του, τόνισε: «Είχαμε μια τακτική, την ακολουθήσαμε πιστά από εκεί και πέρα δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι λιγότερο από τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Εστορίλ. Πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις