Βεργέτης: Δεν γίναμε υπερομάδα

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 23:52
UPD:23:55
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στάικος Βεργέτης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς θέλησε μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα (ισοπαλία 1-1) που απέσπασε στην Κωνσταντινούπολη από την Μπεσίκτας θέλησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Αυτό συνέβη, έπρεπε να αμυνθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ψάξαμε το γκολ, βρεθήκαμε κοντά, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα έβγαλε μια επιθετικότητα, ισοφάρισε και πήραμε ένα χρυσό βαθμό» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής.

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν είμαστε υπερομάδα αλλά αυτή η ισοπαλία μάς δίνει αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 85΄ πίστεψα πολύ στην ισοφάριση και προσπάθησα να το περάσω στους παίκτες. Η Μπεσίκτας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Είμαστε ευχαριστημένοι για την υποδοχή, τόσο στο ξενοδοχείο όσο και το γήπεδο. Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς, εστίασε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. «Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουμε δεύτερο γκολ αλλά δεν το κάναμε και "πετάξαμε" δύο βαθμούς. Όταν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο είναι ανεπίτρεπτο να κάνεις τα λάθη που κάναμε εμείς» είπε ο Κροάτης.

«Κακώς δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ όταν μπορούσαμε, και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία δέκα λεπτά αφήσαμε τον Αστέρα να μπει στην περιοχή μας. Κάναμε διαδοχικά λάθη, λάθη που απαγορεύονται. Αν είχαμε νικήσει θα είχαμε μεγάλο αβαντάζ. Ο όμιλος όμως είναι ακόμα στην αρχή, είναι ανοιχτός και όλα μπορούν να γίνουν» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις