Ισοπαλία στα Γιάννενα, 2-2 ο ΠΑΣ με Ξάνθη

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 20:10
UPD:20:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛ

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Νοέ Ακόστα (Δ) με την κατοχή της μπάλας ενώ τον μαρκάρουν δύο παίκτες της Ξάνθης κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, καθώς ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, κι αφού οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δύο φορές, ενώ έχασαν πέναλτι για τη νίκη.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κατόρθωσε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό «παγώνοντας» την ατμόσφαιρα στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», όταν στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα ο Σολτάνι τιμώρησε την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων γράφοντας με κοντινό πλασέ το 0-1.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Πετράκη είχαν τις καλές στιγμές τους για να απαντήσουν αλλά τις σπατάλησαν με τους Κοροβέση (26΄) και Ίλιτς (52΄). Αφού πέρασε χωρίς απώλεια από αυτές τις φάσεις η Ξάνθη φαινόταν να ελέγχει την κατάσταση, αλλά μετά το 70ό λεπτό το παιχνίδι έγινε... αγγλικό.

Στο 71΄ ο Ίλιτς έκανε το 1-1 με ωραία προσπάθεια, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα το δεύτερο γκολ του Σολτάνι, ξανά από αδράνεια των γηπεδούχων, έφερε την ακριτική ομάδα και πάλι σε θέση οδηγού.

Ο Τσάβες δεν άφησε όμως τους Ακρίτες να χαρούν για πολύ, αφού στο 77΄ πλάσαρε ωραία τον Κυριακίδη ισοφαρίζοντας εκ νέου, ενώ στο 79΄ ο διαιτητής Λαμπρόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Γούτα.

Στα 11 μέτρα στήθηκε ο Τσουκαλάς, η είσοδος του οποίου στο δεύτερο ημίχρονο τόνωσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, όμως ο Κυριακίδης μάντεψε σωστά, έπεσε στην αριστερή γωνία και απέκρουσε, διαφυλάσσοντας το βαθμό για την Ξάνθη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις