Πήρε βαθμό (0-0) στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 20:08
UPD:20:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑ
A- A A+

Ο Παναιτωλικός έβαλε… δύσκολα στον Ατρόμητο, που δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία.

Οι χαμένοι βαθμοί κόστισαν την πρώτη θέση στο συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, με τη Βέροια να είναι ως τώρα ο μοναδικός σύλλογος στη Σούπερ Λίγκα χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα αλλά αποδεικνύεται «κακός μπελάς» για τον Ατρόμητο, από την έδρα του οποίου έφυγε ισόπαλος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαν ουσία, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 14΄,όταν η κεφαλιά του Φυτανίδη ανάγκασε τον Ράφαελ να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική απόκρουση.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου αμύνθηκαν σωστά στα πρώτα 45 λεπτά και στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και θα μπορούσαν έχουν σκοράρει στο 60΄, όταν ο Άλβες υποχρέωσε τον Τσέναμο σε σωτήρια επέμβαση.

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε καταλυτική παρουσία και στη φάση του 64ου λεπτού, όταν σταμάτησε τον Μαρτίνες αυτή τη φορά, ενώ στη μοναδική ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναπολεόνι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κεφαλιά (88΄), ενώ στις καθυστερήσεις ο Κόρμπος απέτυχε να «κλέψει» το ματς για τα «καναρίνια», αστοχώντας απέναντι στον Τσέναμο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις