Σούπερ Λίγκα: Ο Πανιώνιος 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 17:51
UPD:17:59
ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Πέντε ημέρες πριν την πρώτη μάχη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μπεσίκτας (εκτός έδρας), ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την 2η εφετινή του ήττα και προβλημάτισε με την εμφάνισή του, κυρίως στον αμυντικό τομέα.

Το παιχνίδοι της Νέας Σμύρνης είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες χαμένες, ιδιαίτερα από την πλευρά του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι Αρκάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν, ωστόσο, εάν οι Μπουμάλ και Κολοβός ήταν πιο προσεκτικοί και πιο ομαδικοί στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα είχαν «καθαρίσει» πιο εύκολα.

Ο Μητρόπουλος στο 18΄ άνοιξε το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο, η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση και στο 22΄ ο Πάρα έφερε το ματς στα ίσια.

Η μπάλα παιζόταν πάνω-κάτω και στο 34΄ ο Μπουμάλ, με το δεύτερο εφετινό του γκολ σε τρία παιχνίδια, έβαλε ξανά μπροστά τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι στην επανάληψη βρήκαν πολλούς κενούς διαδρόμους, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες. Ευτυχώς, γι' αυτούς, όμως, δεν το «πλήρωσαν», καθώς στο 81΄ ο Γιαννακόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ο Μπουμάλι αρχικά και ο Κολοβός στη συνέχεια δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις