Μοιρασιά στη Λιβαδειά (1-1) για Λεβαδειακό και Πανθρακικό

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 20:07
UPD:22:02
ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1 και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Σε έναν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές αγώνα οι Ακρίτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους φτάνοντας στο 0-1 με τον αρχισκόρερ τους, τον Ίγκορ, ο οποίος στο 10ο λεπτό αξιοποίησε άψογα τη σέντρα του Μπαϊκαρά.

Το γκολ του Βραζιλιάνου το 10ο για την ομάδα της Θράκης στη Σούπερ Λίγκα, με τον νοτιοαμερικανό να γίνεται πια ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στην κατηγορία, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε σταματήσει στα εννέα.

Ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να ανατρέψει άμεσα την κατάσταση δύο λεπτά αργότερα, όμως ο Ποτουρίδης μόλις που πρόλαβε να ανακόψει τον Μάντζιο, ο οποίος ήταν έτοιμος να «εκτελέσει» τον Φερνάντες

Τελικά η πίεση των παικτών του Σάββα Παντελίδη απέφερε καρπούς στο 36΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μαυροβούνιος Βούκσεβιτς καλά τοποθετημένος στην περιοχή έπιασε δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, είχε όμως ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στις σημαντικότερες από αυτές ο Φερνάντες απέκρουσε υπέροχα το σουτ του Ορτέγκα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενώ στο 78΄ με το Ντιγκινί απέτυχε να σκοράρει από πολύ κοντά και να δώσει το «διπλό» στον Πανθρακικό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις