Σούπερ Λίγκα: Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 10:37
UPD:15:14
ICON PRESS/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Το... κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα θα συνεχιστεί σήμερα με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει εκείνη στη Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναθηναϊκό (20:30). 

Η αήττητη ομάδα της Λέσβου ισοβαθμεί με τους «πράσινους» στους τέσσερις βαθμούς και είναι σε θέση να δυσκολέψει το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πείσει έως τώρα, ενώ και στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν βρέθηκε να κυνηγά την ανατροπή του σκορ.

Το πρώτο σημερινό σφύριγμα θα ακουστεί στις 16:00 στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον «Ευρωπαίο» Αστέρα Τρίπολης, που την προσεχή Πέμπτη ξεκινά την περιπέτεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Μπεσίκτας στην Τουρκία.

Στις 18:15 θα ξεκινήσουν τρεις αναμετρήσεις, σε Περιστέρι, Γιάννενα και Λιβαδειά. Στα δυτικά προάστια ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στοχεύοντας στο «3Χ3», ενώ η ομάδα της Ηπείρου θα φιλοξενήσει την Ξάνθη, που όπως οι Αγρινιώτες αναζητεί την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, τέλος, ο Λεβαδειακός θα τεθεί αντιμέτωπος του πάντα ικανού και επικίνδυνου για εκπλήξεις Πανθρακικού. Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά και με απολογισμό ενός βαθμού σε δύο αγώνες είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν σκληρά για το τρίποντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις