Αδ. Γεωργιάδης: Αν ο ΥΠΟΙΚ δεν μπορεί να εφαρμόσει τον ΕΝΦΙΑ, ας παραιτηθεί

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 11:42
UPD:11:44
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

O βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

A- A A+

Κριτική στους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ άσκησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον «αν δεν του αρέσει» ή «δεν μπορεί να σηκώσει το ψυχολογικό βάρος» να παραιτηθεί. 

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ήταν ατυχής η δήλωση του ΥΠΟΙΚ ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι δικό του δημιούργημα. «Ο νόμος ψηφίστηκε και η κυβέρνηση έχει συνέχεια. Αν δεν μπορεί να τον εφαρμόσει ας παραιτηθεί», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Εγώ το είπα χθες στην ομιλία μου στη Βουλή -ο κ. Χαρδούβελης έχει άλλη άποψη- εγώ θα το έκανα αν ήμουν υπουργός Οικονομικών. Η κυβέρνηση αφού έχει φασαρία με την τροπολογία έπρεπε να αποσύρει την τροπολογία και να πει: Εμείς θα ξανακαταθέσουμε την τροπολογία αν συμφωνήσει και η αντιπολίτευση, αλλιώς θα πληρώσει ο κόσμος τον ΕΝΦΙΑ ως έχει. Για να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αναφορικά με τις αντιδράσεις για την επίμαχη τροπολογία που τίθεται προς ψήφιση σήμερα, ο βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε: «Ούτε εμένα μου αρέσει, ούτε θέλω τον ΕΝΦΙΑ, αλλά είναι ψηφισμένος νόμος από τη Βουλή. Και οι βουλευτές ψηφίζουν με το "πρέπει" και όχι με το "θέλω". Όποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Ας πάει σπίτι του...». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή