Με προσωπικό ασφαλείας αύριο τα νοσοκομεία

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:28
UPD:13:29
NAFTEMPORIKI.GR

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 10:30 το πρωί (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι Προνοιακές Μονάδες καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει ΠΟΕΔΗΝ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στην αξιολόγηση.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 10:30 το πρωί.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως μέσω του νέου συστήματος αξιολόγησης, μεθοδεύεται η διάλυση και η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα της υγείας και της πρόνοιας.

Προσθέτει επίσης, πως πάνω από 40.000 Υγειονομικοί αρνήθηκαν ενυπόγραφα να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση ενώ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών.

«Στα πρώτα 10 Νοσοκομεία που μοιράστηκαν τα Φύλλα Αξιολόγησης επιστράφηκαν ως "απαράδεκτα" από το σύνολο των εργαζομένων. Η κυβέρνηση υποθηκεύει το εργασιακό μας μέλλον και θίγει την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια», τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή