Μουντιάλ 2014: Ο φυσιοθεραπευτής της Αγγλίας τραυματίστηκε πανηγυρίζοντας το 1-1

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 12:56
UPD:15:47
EPA/RUNGROJ YONGRIT
A- A A+

Διπλή ήττα υπέστη η Αγγλία στην αναμέτρηση με την Ιταλία, καθώς δεν έχασε μόνο τον αγώνα αλλά και τον... φυσιοθεραπευτή της, ο οποίος τραυματίστηκε πανηγυρίζοντας το γκολ της ισοφάρισης των «τριών λιονταριών»!

Ο Γκάρι Λέβιν, μέλος του ιατρικού προσωπικού της ομάδας, χτύπησε σοβαρά στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη στο Μανάους και αυτή η ζημία θα τον αποτρέψει από το να συνεχίσει να εργάζεται ως το τέλος της διοργάνωσης.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή. Δυστυχώς γι΄ αυτόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τελείωσε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χότζσον.

Να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός φακός είχε εστιάσει αρκετά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στο σημείο που του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες, δίνοντας αρχικά την εντύπωση ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κάποιος παίκτης.

Ο Λέβιν χτύπησε στο 37ο λεπτό, μετά την (προσωρινή) ισοφάριση των Άγγλων από τον Ντάνιελ Στάριτζ, όταν γλίστρησε πατώντας σε ένα μπουκάλι με νερό και υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Τη θέση του στο επιτελείο θα πάρει ένας άλλος φυσιοθεραπευτής, ο Στιβ Κεμπ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις