Μουντιάλ 2014: Έρευνα για τις καταγγελίες μίας Αμερικανίδας

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 09:19
UPD:16:11
REUTERS/SERGIO MORAES

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας ερευνούν την καταγγελία μίας Αμερικανίδας, ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι επιχείρησαν να τη βιάσουν στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Χιλή και στην Αυστραλία. Η 24χρονη με τη συνοδεία αξιωματούχων της αμερικανικής πρεσβείας στη Βραζιλία διακομίστηκε σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς που εεπικαλείται ανακοίνωση της αστυνομίας της πολιτείας.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε η γυναίκα δεν έδειξαν σημάδια βιασμού, ωστόσο, οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων, σύμφωνα με μια δεύτερη αναφορά που συνέταξαν αξιωματούχοι ασφαλείας.

Η γυναίκα και ο σύντροφός της διέμεναν στο σπίτι κάποιου που γνώρισαν την Παρασκευή και όπως ισχυρίζεται ξύπνησε ουρλιάζοντας επειδή αντελήφθη ότι ένας άνδρας βρισκόταν επάνω της, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Ακολούθησαν ανακρίεις από την αστυνομία για το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του σπιτιού, χωρίς να υπάρχουν-προς το παρόν, τουλάχιστον- συλλήψεις.

Το περιστατικό αυτό καθώς και η απαγωγή ενός ξένου φοιτητή στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Απρίλιο, στη διάρκεια του τουρνουά, προκαλούν ανησυχία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στην «χώρα του καφέ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις