Μουντιάλ 2014: Μπαίνει στη μάχη και η Αργεντινή

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 09:34
UPD:15:24
REUTERS/PILAR OLIVARES

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Αργεντινής.

A- A A+

Η Αργεντινή μπαίνει στα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00 ώρα Ελλάδας) στη μάχη του 20ου παγκόσμιου κυπέλλου, καθώς στο πλαίσιο του 6ου ομίλου αντιμετωπίζει τη Βοσνία.

Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζίλια, όπου, Ελβετία και Ισημερινός, αναμετρώνται στις 19:00 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Ε` ομίλου. 

Οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη, με τους Ελβετούς να έχουν τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του Χίτσφελντ προκρίθηκε αήττητη στο Μουντιάλ και διαθέτει ένα ομοιογενές σύνολο, με καλή κατοχή μπάλας και έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Ισημερινού θα επιχειρήσουν να περιορίσουν τους χώρους και να εκμεταλλευθούν τις αντεπιθέσεις με τους Καϊσέντο και Βαλένσια.

Στις 22:00 στο «Beira-Rio stadium» της πόλης Πόρτο Αλέγκρε, η Γαλλία θα παίξει με την Ονδούρα και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Οι «τρικολόρ» που στο τελευταίο φιλικό με τη Τζαμάικα πέτυχαν 8 γκολ και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν τον πρώτο λόγο για να φτάσουν στη νίκη. Οι δύο ομάδες δεν έχουν προϊστορία καθώς δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν.

Μία από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μπαίνει στην γιορτή του Μουντιάλ, τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00), καθώς στην πρεμιέρα του Ζ` ομίλου Η Αργεντινή, εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θα αντιμετωπίσει την Βοσνία στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Ζανέϊρο.

Η τετράδα των Ντι Μαρία, Μέσι, Ιγκουαϊν και Αγουέρο, υπόσχεται εντυπωσιακές φάσεις και πολλές τελικές προσπάθειες, ωστόσο, οι Βόσνιοι δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Οι Ευρωπαίοι που μετρούν μόλις οκτώ χρόνια ως μέλος της FIFA, στηρίζονται κυρίως στον ενθουσιασμό και την ομοιογένεια που έχουν αποκτήσει, ενώ είναι προφανές ότι βασικό τους στόχος θα είναι να περιορίσουν τους κενούς χώρους και να εκμεταλλευθούν τις όποιες αντεπιθέσεις δημιουργήσουν.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις