Ολυμπιακός: Ο Β. Μαρινάκης επιβεβαίωσε για Φινμπόγκασον

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 12:48
UPD:12:57
Icon

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν είναι φιλολογικού περιεχομένου ή μύθευμα του Τύπου, προ-μεταγραφική περίοδος γαρ, αλλά υπαρκτό και έντονο, όπως αποκάλυψε ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, επιβεβαίωσε την προσπάθεια της διοίκησης να εντάξει στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας τον 25χρονο Ισλανδό επιθετικό της Χέρενφεν, που έκανε «θραύση» την τελευταία διετία στο ολλανδικό πρωτάθλημα σκοράροντας 28 γκολ πέρυσι και 31 φέτος στην Eredivisie.

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ κι έναν χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε. Σε αυτή τη θέση κοιτάζουμε κι άλλους παίκτες, αλλά αυτός είναι από τους καλύτερους που εξετάζουμε» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε, επίσης, αν θεωρεί ότι έχει κάνει αρκετά για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε προσφέρει πολλά, τόσο με τις Ακαδημίες και τις σχολές ποδοσφαίρου μας, όσο και με τα συνεργαζόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις