Συνεχίζει με Μίτσελ ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 20:29
UPD:20:31
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ (φωτ. αρχείου) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 29 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για τα πάντα.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Μίτσελ Γκονζάλεθ κι αυτό επιβεβαιώθηκε (και) από το σημερινό, πολύωρο ραντεβού των δύο ανδρών.

Ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως επιβεβαιώθηκε μετά τη συνάντηση, που διεξήχθη παρουσία και του διευθύνοντα συμβούλου της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου.

Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Μίτσελ, με τον οποίο συζήτησε επίσης για θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού και της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό» ήταν το μήνυμα του πρώτου παράγοντα των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Μίτσελ.

Από την πλευρά του, ο Ίβηρας προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 29 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για τα πάντα, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έως τα έκτροπα της Τούμπας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι μεταγραφικές εισηγήσεις του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις