Β. Μαρινάκης: «Ο Πουλίδο υπέγραψε»

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 13:42
UPD:13:46
REUTERS/HENRY ROMERO

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής (φωτογραφία αρχείου) έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό και το μόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η επίλυση κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

A- A A+

Στην αποκάλυψη ότι ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός Άλαν Πουλίδο έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό προέβη ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό και το μόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η επίλυση κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντιοπ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου της Λεβάντε.

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι ο πρωταθλητής θα κάνει τέσσερις με πέντε σημαντικές μεταγραφές, από τις οποίες δύο θα είναι Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τους Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Κονέ, ενώ διευκρίνισε ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις