Ε.Πέρες: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 11:40
UPD:11:41
WIKIMEDIA COMMONS
A- A A+

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη (ρήξη χιαστών) έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του Ερνάν Πέρες στον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός ακραίος μέσος με δηλώσεις σε εφημερίδα της πατρίδας του επισήμανε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους πρωταθλητές Ελλάδας και περιμένει από τη Βιγιαρεάλ να αποφασίσει για το μέλλον του.

Μιλώντας στην «El Periodico Mediterraneo» ο Πέρες τόνισε πως θα επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους: «Δε σκύβω το κεφάλι . Πρέπει να είμαι δυνατός για να αντιμετωπίσω την κατάσταση και πάνω από όλα αισιόδοξος. Πρέπει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου αργά και προσεκτικά. Θα δουλεύω συνέχεια με τους φυσιοθεραπευτές για να επιστρέψω σιδερένιος το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στη μικρή θητεία του στον Ολυμπιακό, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή όλοι μου φέρθηκαν άψογα και ο προπονητής με εμπιστευόταν. Μάλιστα, προ ημερών μου έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει πώς είναι το πόδι μου. Τα έδωσα όλα, αλλά στάθηκα άτυχος στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Όσο για το μέλλον του είπε: «Πρώτα πρέπει να γίνω καλά, να είμαι υγιής και ,ετά θα δούμε. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκω στη Βιγιαρεάλ και αυτή θα αποφασίσει». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις