NBA: Τέλος τα πλέι οφ για Ιμπάκα

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 12:45
UPD:15:21
USA Today Sports/Richard Mackson
A- A A+

Άσχημα νέα για την Οκλαχόμα δύο ημέρες πριν την έναρξη των τελικών της δυτικής περιφέρειας απέναντι στο Σαν Αντόνιο, καθώς η Θάντερ θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς τον Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό γαστροκνήμιο στην έκτη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, όπου η Οκλαχόμα πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά περίοδος που η Οκλαχόμα Σίτι χάνει έναν παίκτη από την κορυφαία τριάδα της (Ντουράντ, Ουέστμπρουκ, Ιμπάκα), καθώς πέρυσι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τραυματίστηκε στο μηνίσκο στο δεύτερο ματς του πρώτου γύρου των πλέι οφ κι έχασε επίσης το υπόλοιπο. 

«Είμαστε απογοητευμένοι για τον Σερζ, καθώς είναι τρομερά ανταγωνιστικός παίκτης κι όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται στο παρκέ με τους συμπαίκτες του» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Πρέστι. 

«Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας να κατευθύνει την αυτοσυγκέντρωση και την ενέργειά της στην προετοιμασία και την επίτευξη των στόχων για τη σειρά που βρίσκεται μπροστά μας με το Σαν Αντόνιο. Πρέπει να συγκεντρώσουμε την εμπειρία μας σαν ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις