NBA: Μείωσαν οι Μπλέιζερς, στο 3-1 η Χιτ

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 11:18
UPD:11:20
USA Today Sports/Jaime Valdez
A- A A+

Το Πόρτλαντ είναι πολύ καλή ομάδα για να χάσει τη σειρά απέναντι στους Σπερς με «κάτω τα χέρια» και το απέδειξε επικρατώντας του Σαν Αντόνιο με 103-92 στο Όρεγκον.

Οι Μπλέιζερς μείωσαν σε 3-1 αλλά θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς η σειρά μεταφέρεται στην έδρα του αντιπάλου τους για το επόμενο παιχνίδι, ενώ μέχρι στιγμής ανατροπή από το 0-3 δεν έγινε ποτέ στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι (κορυφαίος ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 25 πόντους) δημιούργησαν ένα επιμέρους σκορ 20-4 στην τρίτη περίοδο και πήραν διαφορά 20 πόντων από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς  «καθαρίζοντας» το παιχνίδι, αφού οι Σπερς δεν κατόρθωσαν να επανέλθουν.

Το Μαϊάμι νίκησε στο Μπρούκλιν τους Νετς 102-96 με «βασιλική» εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος σκόραρε 49 πόντους και οδήγησε τη Χιτ στο 3-1, σε αυτή την ημιτελική σειρά στην ανατολική περιφέρεια. 

Ο Τζέιμς ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα πλέι οφ αλλά σημείωσε νέο στην ιστορία της ομάδας του, καθώς ξεπέρασε τους 46 του Ντουέιν Ουέιντ, από τον πρώτο γύρο, το 2010.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις