NBA: Στο 3-1 η Ιντιάνα την Ουάσιγκτον

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 12:04
UPD:12:09
USA Today Sports/Tommy Gilligan
A- A A+

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας βρίσκεται πια η Ιντιάνα, μετά τη νίκη με 95-90 στην έδρα της Ουάσιγκτον με την οποία έκανε το 3-1 στη σειρά με τους Ουίζαρντς.

Οι Πέισερς βρέθηκαν με 14 πόντους πίσω στην τρίτη περίοδο, όμως επέστρεψαν στο παιχνίδι και τελικά το κέρδισαν χάρις σε έναν εκπληκτικό Πολ Τζορτζ που με 39 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι-οφ, ενώ ο «αναγεννημένος» Ρόι Χίμπερτ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους.

Στο Λος Αντζελες, οι Κλίπερς βρέθηκε να χάνουν με 29-7 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και ήταν πίσω με διψήφια διαφορά ως τα μέσα και της τέταρτης περιόδου, αλλά ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με τρίποντο του Τζαμάλ Κρόφορντ 1΄35΄΄ πριν τη λήξη, η Θάντερ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά το τρίποντο του Ράσελ Γουέστμπρουκ στη λήξη δεν βρήκε στόχο. 

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Κρις Πολ πρόσθεσε άλλους 23 (συν 10 ασίστ), ενώ οι Ντάρεν Κόλισον και Τζαμάλ Κρόφορντ έδωσαν από 18 πόντους, την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ σταματούσε στους 40 πόντους για την Οκλαχόμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις