Μπάσκετ Α1: Για το 2-0 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 12:33
UPD:12:39
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Με τους δεύτερους αγώνες στη σειρά των ημιτελικών συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στην Α1.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός προηγούνται με 1-0 των αντιπάλων τους, που είναι οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αντίστοιχα και απόψε αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα, να φτάσουν στη δεύτερη νίκη που τους φέρει ένα βήμα πριν από τη συμμετοχή σε ακόμη έναν τελικό.

Στις 19:30 οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον «Δικέφαλο», με τους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη να έχουν παράδειγμα προς αποφυγή τον πρώτο ημιτελικό.

Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι αυτό που ζήτησε ο τεχνικός των «πρασίνων», κάτι που δεν έδειξε η ομάδα του με αποτέλεσμα να πάρει μία ιδιαίτερα αγχωτική νίκη το βράδυ της Τρίτης.

Στον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει πως είναι δύσκολο να επαναλάβουν οι παίκτες του μια τόσο καλή εμφάνιση στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά όπως έδειξαν έχουν όλες τις δυνατότητες όχι μόνο να σταθούν αξιοπρεπώς αλλά και να απειλήσουν.

Ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, θα ξεκινήσει στις 21:30 στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»,Γιώργος Μπαρτζώκας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα των παικτών του, που κράτησαν τον αντίπαλο σε μόλις 14 πόντους για ένα ημίχρονο.

Οι «κυανέρυθροι» σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας στην ιστορία τους στη λίγκα, τελείωσαν το παιχνίδι με 16/67 σουτ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο σούταραν με 16,6% εντός παιδιάς, αλλά είναι σίγουρο ότι απόψε θα είναι πολύ καλύτεροι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις