NBA: Εύκολα στο 3-0 οι Σπερς, μείωσε το Μπρούκλιν

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 11:55
UPD:15:26
USA Today Sports/Craig Mitchelldyer

Οι Σπερς νίκησαν και στο Πόρτλαντ, με 118-103.

A- A A+

Οι Μπλέιζερς εξάντλησαν όλη την ενέργειά τους στις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου εναντίον του Χιούστον, με αποτέλεσμα το Σαν Αντόνιο να έχει εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα από την οποία είχε ηττηθεί δύο φορές στην κανονική περίοδο.

Οι Σπερς νίκησαν και στο Πόρτλαντ, με 118-103, έκαναν το 3-0 με ηγέτη τον Τόνι Πάρκερ (29 πόντοι) και πλέον δεν χρειάζονται παρά μία ακόμη για να προκριθούν στον τελικό της δυτικής περιφέρειας. 

Ο τεχνικός των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, εκθείασε τον Γάλλο άσσο αναφέροντας ότι «αποτέλεσε τη μηχανή μας, μπήκε δυναμικά στο παρκέ, έβαλε πόντους και ώθησε τους συμπαίκτες του στην επιτυχία, ενώ έπαιξε σπουδαία άμυνα. Πραγματικά, πραγματοποίησε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Αντίθετα, την πρώτη ήττα στα φετινά πλέι οφ γνώρισε το Μαϊάμι. Η Χιτ έχασε στο Μπρούκλιν με 104-90 και οι Νετς μείωσαν σε 2-1 σε αυτή την ημιτελική σειρά της ανατολικής περιφέρειας.

«Θέλαμε να δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε το Μαϊάμι» δήλωσε ο Πολ Πιρς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους. «Όλοι μιλούσαν για "σουίπ" της Χιτ, αλλά εμείς δείξαμε αυτό που έπρεπε στο παρκέ».

Πρώτος σκόρερ του Μπρούκλιν ήταν ο Τζο Τζόνσον με 19 πόντους, ενώ άλλοι έξι παίκτες των Νετς τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο ΛεΜπρον Τζέιμς σκόραρε 28 πόντους και τον ακολούθησε ο Ντουέιν Ουέιντ με 20.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις