Η Σεβίλη στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 00:00
UPD:00:21
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η Σεβίλη είδε το «χάρο με τα μάτια» της στο «Μεστάγια» απέναντι σε μια Βαλένθια που προσπάθησε για άλλη μία συγκλονιστική ανατροπή, αλλά πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και θα είναι παρούσα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ παρά τος εις βάρος της 1-3, καθώς είχε το υπέρ της 2-0 από την αναμέτρηση στην Ανδαλουσία. 

Από το 70ό ως το 94ο λεπτό οι «νυχτερίδες» ήταν με τα εισιτήρια στο χέρι για τον τελικό στη «Γιουβέντους Αρένα», καθώς είχαν προγηθεί με 3-0, αλλά ο Μπιά ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος και στις καθυστερήσεις έκανε το 3-1. Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο 14΄ με τον Φεγκουλί, ενώ στο 26΄ η κεφαλιά του Ζόνας η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στον Μπέτο και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιεστικοί και στην επανάληψη, επιβραβεύθηκαν δε για την προσπάθειά τους στο 70΄ όταν ο Γάλλος αμυντικός τους Ματιέ έγραψε το 3-0, αλλά μια στιγμή αμυντικής απροσεξίας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα επέτρεψε στον Μπιά να σκοράρει και να δώσει στη Σεβίλη μια πρόκριση, που με βάση την εμφάνισή της μάλλον δεν δικαιούνταν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις