Γιουρόπα Λιγκ: Απόψε αναδεικνύεται το ζευγάρι του τελικού

Πέμπτη, 01 Μαΐου 2014 12:09
UPD:15:11
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού και στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, το Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στο Τορίνο. 

Οι γηπεδούχοι Γιουβέντους και Βαλένθια καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους σκορ απέναντι στις Μπενφίκα (1-2) και Σεβίλη (0-2), στις αναμετρήσεις που θα φιλοξενηθούν στις έδρες τους και θα ξεκινήσουν στις 22:05. 

Η «βέκια σινιόρα» του Αντόνιο Κόντε χρειάζεται μόνο ένα γκολ και ταυτόχρονα να διατηρήσει το «μηδέν» για να διεκδικήσει τον τίτλο στο «σπίτι» της, όμως οι «αετοί» βρίσκονται σε εξαιρετικοί αγωνιστική κατάσταση και είναι βέβαιο ότι θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να βρεθούν εκ νέου στον τελικό και να πάρουν ό,τι η Τσέλσι τούς στέρησε πέρυσι.

Στο άλλο ζευγάρι η Βαλένθια χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια στον «εμφύλιο» με τη Σεβίλη, αλλά έχοντας οδηγό την απίστευτη ανατροπή και πρόκριση απέναντι στη Βασιλεία στα προημιτελικά, όταν είχε χάσει 3-0 στην Ελβετία αλλά στη ρεβάνς επικράτησε με 5-0 στην παράταση.

Βέβαια, άλλο Σεβίλη κι άλλο Βασιλεία αλλά ελπίδες για τις «νυχτερίδες» υπάρχουν, αν και θα αγωνιστούν χωρίς τους Αλκάθερ, Ρουίθ και Σεντέρος, ενώ στο απέναντι «στρατόπεδο» απόντες θα είναι οι Κριστοφόρο και Τσέρισεφ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις