Europa League: Ισπανικός «εμφύλιος» στα ημιτελικά

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 13:18
UPD:14:18
EPA/JULIO MUNOZ

Η ομάδα της Σεβίλης, θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, στο μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών του Europa League (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η κάτοχος του τροπαίου το 2006 και 2007, Σεβίλη, θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, στο μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών του Europa League, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 24 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς την 1η Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαΐου στο Τορίνο.

Πρόκειται για τον τρίτο ισπανικό «εμφύλιο» που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εφετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στην φάση των «6» του Europa League η Σεβίλη είχε αντιμετωπίσει τη Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ενώ στα προημιτελικά του Champions League συναντήθηκαν, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν σε «Σάντσεθ Πιθχουάν» και «Ντα Λους» αντίστοιχα στις 24 Απριλίου και οι ρεβάνς την Πρωτομαγιά, σε «Μεστάγια» και «Γιουβέντους Στάντιουμ»,  όπου και θα φιλοξενηθεί ο εφετινός τελικός του Europa League στις 14 Μαΐου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις