Champions League: Πρόωρος τελικός ο ημιτελικός της Ρεάλ με την Μπάγερν

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 13:34
UPD:13:37
REUTERS/MICHAEL DALDER

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

A- A A+

Με την αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνονται απόψε (21:45, Δ.Τ.) οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ισπανική πρωτεύουσα θα συγκρουστούν δύο από τις κορυφαίες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα: από τη μια η «βασίλισσα» που επιδιώκει να ξανακατακτήσει (για δέκατη φορά) την κορυφή της «γηραιάς ηπείρου», 12 χρόνια μετά το τελευταίο τρόπαιό της, από την άλλη η κάτοχος του τροπαίου που θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη της το έκτο Κύπελλο.

Στην προσπάθειά της η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύο μικρά «θέματα» να την απασχολούν, όμως αυτά δεν αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον κράτησε έξω για κάποιους αγώνες αλλά είναι πλέον στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, ενώ ο Γκάρεθ Μπέιλ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, όμως οι εκτιμήσεις συγκλίνουν πως ο Ουαλός άσος θα είναι διαθέσιμος.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο στη Γερμανία, θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου και θέλει να φτάσει και φέτος στο τρεμπλ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία για εκτενές ροτέισον στο ματς του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην ουραγό Άιντραχτ Μπραουνσβάιχ (2-0), ενώ οι Νόιερ και Αλάμπα αποθεραπεύτηκαν και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις