Ο Μουρίνιο πιέζει τον Κουρτουά να μην παίξει εναντίον της Τσέλσι

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 18:57
UPD:19:01
REUTERS/SERGIO PEREZ

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πληρώσει 3 εκ. ευρώ για επίσημο κάθε παιχνίδι που ο Κουρτουά θα παίξει εναντίον της Τσέλσι. 

A- A A+

Αν ο Τιμπό Κουρτουά παίξει εναντίον της Τσέλσι θα ανακληθεί πίσω στο Λονδίνο, καθώς αγωνίζεται στην Ατλέτικο ως δανεικός από την αγγλική ομάδα και θα μείνει στον πάκο για τα επόμενα δύο χρόνια!

Αυτή αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» ότι είναι η πίεση που ασκεί  προπονητής των «μπλε», Ζοζέ Μουρίνιο, προς τον Βέλγο διεθνή τερματοφύλακα, προκειμένου αυτός να μην παίξει στους ημιτελικούς μεταξύ των δύο ομάδων, κι ενώ χθες η UEFA έδωσε την ετυμηγορία της για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πληρώσει 3 εκ. ευρώ για επίσημο κάθε παιχνίδι που ο Κουρτουά θα παίξει εναντίον της Τσέλσι. Σύμφωνα με την UEFA, ωστόσο, η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να εμποδίσει τους «ροχιμπλάνκος» να τον χρησιμοποιήσουν, κι εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι, πάντοτε σύμφωνα με τη «Marca», ο Μουρίνιο.

Ο «Special One», λοιπόν, εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ότι ο σπουδαίος τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, επειδή σε διαφορετική περίπτωση θα περιέπλεκε το μέλλον του!

Ο Κουρτουά θα ήθελε να παραμείνει για άλλη μια χρονιά δανεικός στην Ατλέτικο κι αυτή είναι η επιθυμία και του προπονητή της ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμερόνε. Αν όμως παίξει εναντίον της Τσέλσι, ο Μουρίνιο είναι έτοιμος να τον φέρει πίσω στο Λονδίνο στο τέλος της περιόδου και να τον κρατήσει στον πάγκο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το 2016.

Όπως όμως εκτιμά η εφημερίδα οι καλές σχέσεις μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυση του θέματος, πριν εξελιχθεί σε σύγκρουση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις