Η Σάντερλαντ δίνει πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ

Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 22:00
UPD:22:15
REUTERS/TOBY MELVILLE
A- A A+

«Φονιάς γιγάντων» αποδεικνύεται η ουραγός Σάντερλαντ, που ίσως δεν κερδίσει τη μάχη για τη σωτηρία αλλά κατά πάσα πιθανότητα Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια μετά τις φετινές… νίλες που έπαθαν απέναντί της.

REUTERS/PHILIP BROWN

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, δίνει οδηγίες στους παίκτες της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

 

Ύστερα από την ισοπαλία στα μισά της εβδομάδας (2-2) μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στους «πολίτες», που διεκδικούν τον τίτλο, οι «μαυρόγατες»… ξεπάστρεψαν απόψε και την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο νικώντας την στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1, για την 35η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ.

REUTERS/TOBY MELVILLE

Ο Σάμουελ Ετό αντιδρά μετά τη χαμένη ευκαιρία να σκοράρει εναντίον της Σάντερλαντ.

Το «διπλό» της Σάντερλαντ καθιστά φαβορί για τον τίτλο τη Λίβερπουλ, αρκεί οι «κόκκινοι» να νικήσουν αύριο τη Νόριτς. Σε αυτή την περίπτωση η διαφορά από την Τσέλσι θα φτάσει στους πέντε βαθμούς και θα αποτελεί «μαξιλάρι ασφαλείας» για τη Λίβερπουλ, ακόμη κι αν χάσει από τους Λονδρέζους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η βραδιά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» φάνηκε πάντως να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Σάμουελ Ετό. Στο 18΄ όμως ο Κόνορ Γουίκχαμ έφερε το παιχνίδι στα «ίσα», για να «κλείσει το σπίτι» της Τσέλσι με πέναλτι ο Φάμπιο Μπορίνι, στο 82΄.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις