Αυτοχειρίες για Σίτι και Έβερτον

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 23:59
UPD:17/04/2014 00:13
REUTERS/DARREN STAPLES

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ.

A- A A+

Δύο μεγάλες εκπλήξεις επιφύλαξαν οι αποψινές εξ αναβολής αναμετρήσεις στην πρέμιερ λιγκ, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει «δώρο» δύο βαθμούς όχι στη Σάντερλαντ, που ήταν η αντίπαλός της, αλλά στη Λίβερπουλ από την οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ η Κρίσταλ Πάλας «προσγείωσε» την Έβερτον νικώντας την στο «Γκούντισον Παρκ».

Οι «Πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι έπαιζαν στην έδρα τους με την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Σάντερλαντ, όμως οι «μαύρες γάτες» αποδείχθηκαν στ΄ αλήθεια «γρουσούζικες» για τους φιλόδοξους αντιπάλους τους, που με ένα παιχνίδι λιγότερο απέχουν πια έξι βαθμούς από την πρώτη Λίβερπουλ και τέσσερις από τη δεύτερη Τσέλσι.

Η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Φερναντίνιο, αλλά το γκολ όπως φάνηκε στη συνέχεια αποσυντόνισε τους γηπεδούχους. Η Σάντερλαντ ισοφάρισε στο 73΄ με τον Κόνορ Βίκαμ, ενώ ο ίδιος πάγωσε το «Έτιχαντ» γράφοντας το 1-2 δέκα λεπτά αργότερα, πριν κατορθώσει να σώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό ο Σαμίρ Νασρί στο 88΄.

Τα ίδια και χειρότερα έπαθε, επίσης στην έδρα της, η Έβερτον, που ηττήθηκε 3-2 από τη φοβερή τους τελευταίους μήνες Κρίσταλ Πάλας χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να ξεπεράσει την Άρσεναλ κατά δύο βαθμούς και να γίνει εκείνη το φαβορί για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα «ζαχαρωτά» βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τα τέρματα των Τζέισον Πάντσεον (23΄) και Σκοτ Νταν (49΄), για να δώσει ελπίδες ο Στίβεν Νέισμιθ μειώνοντας στο 61΄. Φρούδες όμως, αφού ο Κάμερον Τζερόμ έγραψε το 1-3 στο 73΄ και ο Κέβιν Μιραλάς απλώς μείωσε τη διαφορά στο 86΄. Η Έβερτον εμεινε στους 66 βαθμούς, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έφτασε στους 40 βαθμούς και την 11η θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις