Μπαρτζώκας: «Όχι για μία νίκη αλλά για να προκριθούμε»

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 12:16
UPD:12:18
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ευρώπης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, αφού όπως είπε «εδώ και 20 μέρες είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το στίγμα των προθέσεων του Ολυμπιακού για τις δύο αναμετρήσεις στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ έδωσε κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» ο τεχνικός τους, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του πηγαίνει να παίξει στην ισπανική πρωτεύουσα για να θέσει τις βάσεις της πρόκρισης στο φάιναλ-4.

«Τώρα τελευταία δεν κερδίζει με 20 πόντους διαφορά. Εννοείται πως με βάση τα αποτελέσματα είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Δεν θα πάμε για μία νίκη στη Μαδρίτη, αλλά και για πρόκριση. Τα παιχνίδια αυτά δεν θα είναι εύκολα για κανέναν» υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.

Όσο για το εάν ήταν επιλογή της Ρεάλ να παίξει με τον Ολυμπιακό χάνοντας «σκόπιμα» από τη Ζαλγκίρις, ο κ. Μπαρτζώκας τόνισε πως «δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν επιλογή της. Αν το έκανε, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου, αφού και η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα».

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ευρώπης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, αφού όπως είπε «εδώ και 20 μέρες είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν σταματήσει οι ανακατατάξεις κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τις τέσσερις σερί νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Μένει να φανεί η κατάσταση των Περπέρογλου και Πρίντεζη. Νιώθω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όπως έπρεπε να είναι αυτή την περίοδο».

Αναφορικά με τον τρόπο που θα πρέπει να παίξει απέναντι στη Ρεάλ, απάντησε ότι μια τακτική θα ήταν «να επιτεθείς στα πρώτα δευτερόλεπτα, διαφορετικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δεν πρέπει αυτό να γίνει ενδιάμεσα, όμως δεν μπορεί να προδικάσεις τον τρόπο πριν αντιμετωπίσεις τον αντίπαλό σου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις